Hlavní obsah

Vyzbrojení mladíci si k přepadení vzali komplice, devatenáctiletou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Pachatele, kteří ozbrojeni střelnými zbraněmi přepadli čerpací stanici pohonných hmot v Hulíně na Kroměřížsku, se kriminalistům podařilo dopadnout. Komplicem jim byla 19letá dívka.

Foto: Policie ČR

Zbraně schované ve vozidle

Článek

„Přepadení se odehrálo za dramatických okolností minulý týden v sobotu. Dva maskovaní lupiči do prodejny vstoupili dvě hodiny po půlnoci. Přes hlavy měli bílé kukly, v ruce drželi krátké střelné zbraně, kterými se slovy Přepadení, lehnout na zem! mířili na zaměstnance čerpací stanice. Poté se vydali k prodejnímu pultu, otevřeli pokladnu a vzali si z ní bankovky. Pak místo rychle opustili,“ uvedla v pátek mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Foto: Policie ČR

Kukla mladých lupičů

Kriminalistům z Kroměříže se podařilo pachatele loupeže dopadnout ve spolupráci s uherskohradišťskými kolegy. „Jednalo se o dvacetiletého muže z Kroměříže a devatenáctiletého mladíka ze Zlínska. Nápomocna jim byla také devatenáctiletá dívka z Otrokovic, která místo činu předem obhlédla. Trojice tento týden obdobnou trestnou činnost spáchala i na Uherskohradišťsku,“ dodala Kyšnerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám