Hlavní obsah

Vystrašení muži volají policistům. Bojí se, že se nakazili od prostitutky

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Na pardubické policii se množí dotazy vystrašených mužů, kteří se bojí, zda nejsou nakaženi virem HIV. Kriminalisté totiž minulý týden zveřejnili informaci, že na Pardubicku nabízí erotické služby žena nakažená právě tímto virem. Pro ubezpečení mužů se tak alespoň rozhodli zveřejnit část jejího telefonního čísla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté se rozhodli část jejího čísla zveřejnit poté, co se jim začaly množit telefonické i osobní dotazy na to, o jakou konkrétní prostitutku se jedná.

„Rozhodli jsme se pro 'ubezpečení' mužů, kteří v minulosti jakýchkoliv erotických služeb v Pardubicích využili, zveřejnit část telefonního čísla, které nejmenovaná pro sjednání schůzek v inzerátu užívala. Jde o telefonní číslo 774....18,“ uvedla pardubická policejní mluvčí Eva Maturová.

Mluvčí sdělila, že pokud někteří muži najdou ve svých kontaktech číslo, jehož začátek a konec se shoduje s uvedeným kontaktem, měli by informovat policii. Policisté by je potom předvolali k výslechu, u kterého by doplnili výpovědi několika desítek dalších zákazníků.

O pohlavní nemoci ví

Policisté zveřejnili informaci o 39leté ženě minulý týden. Samotným případem se zabývají už několik dní. „Na policii totiž v uplynulé době přišlo oznámení, že nejmenovaná žena prostřednictvím internetu nabízí erotické služby, ačkoliv sama ví, že trpí nevyléčitelnou pohlavní nemocí a že ji byla stanovena diagnóza HIV pozitivní.,“ sdělila mluvčí.

Související téma:

Ženě hrozí za trestný čin šíření nakažlivé nemoci až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám