Hlavní obsah

Pitva vyloučila násilnou smrt dítěte na Mělnicku. Policie všechny vyslýchané propustila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Pitva čtyřměsíčního dítěte, které bylo nalezeno mrtvé v sobotu na Mělnicku, vyloučila cizí zavinění smrti. Vyslýchané osoby byly propuštěny, řekla Novinkám v neděli odpoledne mluvčí policie Lucie Nováková.

Policie na místě nálezu tělaVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Obdrželi jsme výsledky pitvy, které vyloučily cizí zavinění smrti dítěte. Všechny vyslýchané osoby byly propuštěny. Vzhledem k citlivosti případu nebudeme poskytovat další informace,” řekla Nováková.

Podle ní bylo vyslýcháno více lidí, konkrétní počet ale nesdělila. Policie podle ní nebude komentovat příčinu úmrtí kvůli věku mrtvého dítěte. Podle mluvčí jde o rodinnou tragédii.

Policie nalezla tělo hledaného čtyřměsíčního kojence

Krimi

Tělo čtyřměsíčního chlapce našli policisté v sobotu odpoledne u řeky Labe u obce Vliněves nedaleko Hořína, odkud chlapec zmizel v pátek odpoledne. Matka původně uváděla, že se s dítětem vydala do místního lesoparku, kde se i s chlapečkem opalovala. Podle jejích slov na chvíli usnula a když se probudila, kočárek ani dítě tam už nebyly.

V pátek se do pátrací akce zapojily desítky policistů, hasiči, ale i vrtulník s termovizí. Pátrání pokračovalo také v sobotu, kdy se zapojili potápěči i dron. V blízkosti parku je soutok Labe a Vltavy. Kromě obou řek místem protéká také Hořínský potok, i jeho břehy policisté prohledávali.

Foto: Aktu.cz

Policisté našli v sobotu odpoledne dítě mrtvé.

Foto: Novinky

Do pátrací akce u Mělníka jsou zapojeni také hasiči.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám