Hlavní obsah

Vynalézavá žena posílala do vězení drogu v polévkách

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOST

V sáčcích čínské polévky posílala marihuanu do věznice v Bělušicích na Mostecku svému příbuznému 47letá žena z Jablonecka. Na její vykutálený způsob pašování drogy do vězení přišla při kontrole balíčku pro odsouzeného vězeňská služba.

Článek

"Zásilka z domova obsahovala kromě jiného také devět sáčků instantní čínské polévky. V ní bylo devět plastových pytlíčků s neznámou látkou rostlinného původu. Policie podezřelý materiál zajistila a odeslala k odborné expertíze. Ta odhalila, že se jedná o marihuanu s přítomností psychotropní látky THC,“ uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Vynalézavá žena si podle ní dala záležet, neboť každý balíček polévky musela opatrně rozevřít a poté zpět zalepit tak, aby na první pohled nikdo nic nepoznal. To se jí však nepodařilo. Na podvod se přišlo a žena nyní čelí obvinění z maření úředního rozhodnutí a nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek, za což jí hrozí až pětiletý trest vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám