Hlavní obsah

Vyděrač z Chebska nechal jednoho muže zmlátit, druhého málem dovedl k sebevraždě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Dva muže vydíral podle policie 51letý muž z Chebska. Jednoho z nich dokonce jeho kumpáni napadli a zbili tak surově, že upadl do bezvědomí. Druhý muž se pod tlakem pokusil spáchat sebevraždu.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení vyděrače na ChebskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Jak policie ve čtvrtek uvedla, muž se trestné činnosti dopouštěl od ledna. Dvaapadesátiletému muži měl vyhrožovat napadením, pokud pro něj nebude pracovat a dělat to, co po něm bude chtít. Bližší informace policie nesdělila.

„To u poškozeného vzbudilo důvodnou obavu o zdraví a život, poté se schovával a pokusil se dokonce spáchat sebevraždu,“ uvedl mluvčí policie Daniel Dvořák.

V dalším případě si za svou oběť vybral 49letého muže, po němž požadoval totéž, aby tak splatil svůj dluh.

„Následně na pokyn obviněného mělo několik osob poškozeného napadnout, a to pěstmi, kopy a různými nástroji, do hlavy i těla, až poškozený upadl do bezvědomí,“ konstatoval Dvořák, aniž by zveřejnil další informace k ostatním osobám.

Napadený utrpěl mimo jiné i tříštivou zlomeninu lokte, což si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Muž byl obviněn z trestných činů vydírání a pokusu o těžké ublížení na zdraví. Hrozí mu až deset let ve vězení. Soudce bude rozhodovat o jeho vzetí do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám