Hlavní obsah

Vtipálek trollil hradeckou policii. U cyklostezky narafičil dvakrát slaměného panáka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Královéhradečtí policisté v úterý opakovaně vyjížděli kvůli hlášení o člověku ležícím u cyklostezky poblíž Hradce Králové. Na místě pak ale zjistili, se se jedná o slámou vycpané oblečení. Podle policie šlo zřejmě o žert.

Foto: Policie ČR

Policie našla u cyklostezky slaměného panáka

Článek

Člověk měl podle hlášení z úterního rána ležet na břiše zhruba v polovině cyklostezky vedoucí z Hradce Králové do Vysoké nad Labem. Mluvčí policie Iva Kormošová uvedla, že panák byl z dálky velmi věrohodný.

„Měl na sobě nejen mikinu s kapucí, která měla zakrývat hlavu, a kalhoty, ale i boty a u ruky igelitku s prázdnými plechovkami,“ sdělila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Policie našla u cyklostezky slaměného panáka

Policisté s tím, že se jednalo o žert, panáka rozebrali a i s kolem odklidili stranou, když se pak ale vrátili s větším autem, aby věci naložili, na místě už nic nebylo.

„Policisté nezjistili žádné protiprávní jednání, proto oznámení jen zaevidovali,“ podotkla Kormošová.

Tím to ale neskončilo. „Ve dvě hodiny odpoledne jsme přijali další oznámení o ležícím muži u cyklostezky. Na místo vyrazila hlídka, která zjistila, že někdo panáka opět narafičil i s kolem tak, aby vypadal jako člověk,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Policie našla u cyklostezky slaměného panáka

Hadry i kolo tentokrát policisté odvezli na služebnu a věci po jejich zaevidování předají magistrátu jako nález.

„Policistům se nepodařilo zjistit, kdo byl autorem nejapného vtipu. Kdo postrádá kolo na fotce, může si ho vyzvednout na služebně v Malšovicích, nebo později na magistrátu,“ dodala Kormošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám