Hlavní obsah

Vrah nechal mrtvou ve vaně a založil požár

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Mrtvou pětadvacetiletou ženu našli v pondělí večer policisté v Chocenicích na Plzeňsku. K rodinnému domu vyjeli poté, co neznámý pachatel pustil plyn a pokusil se uvnitř založit požár. Oheň byl včas uhašen, ovšem v koupelně byla objevena mrtvola dívky ležící ve vaně.

Foto: ÚSZS MSK

Zasahující vrtulník

Článek

"Vyšetřujeme to jako vraždu, protože dnešní pitva prokázala, že zranění si nemohla způsobit sama," potvrdil v úterý Právu Jan Brázda, zástupce ředitele Krajské policejní správy v Plzni s tím, že o bližších podrobnostech nelze hovořit s ohledem na počáteční stav vyšetřování.

"Pachatel svou oběť udeřil tupým předmětem do hlavy," upřesnil další policejní zdroj, který dále řekl, že mrtvá žila v domě se svým druhem. Přítel oběti však zmizel. Kriminalisté po něm pátrají jako po podezřelém.

Kriminalisté zatím zajistili stopy v domě a vyslechli sousedy, kteří mohou pomoci ve zmapování posledních okamžiků života oběti. 

O motivu činu zatím nelze spekulovat. Policisté však vedle loupežné vraždy prověřují verzi milostného trojúhelníku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám