Hlavní obsah

Vlaky v Praze mezi Vysočany a Horními Počernicemi po nehodě opět jezdí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od pátečního rána už vlaky mezi stanicemi Praha-Vysočany a Horní Počernice znovu jezdí. Na Twitteru o tom informovaly České dráhy. Železniční provoz byl v tomto úseku zastaven ve čtvrtek dopoledne po srážce nákladních vlaků.

Srážka vlaku v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Vlak vezoucí osobní auta projel návěstidlo zakazující jízdu. Škoda se zatím odhaduje na 5,41 milionu korun.

Záchranná služba ošetřila po srážce lehce zraněného šestapadesátiletého strojvůdce z vykolejené lokomotivy, kterého s bolestí zad odvezla do nemocnice. Další tři lidé vyvázli z nehody bez zranění.

Čelní střet nákladních vlaků v Praze si vyžádal jednoho zraněného

Krimi

Vlaky se čelně srazily krátce před 10:00 v Praze na Černém Mostě u odbočky Skály. Škoda 5,4 milionu korun je na drážních vozidlech a 10 tisíc korun na trati.

„Drážní inspekce na místě provádí šetření příčin a okolností vzniku této mimořádné události,“ uvedl ve čtvrtek mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Tragická nehoda v Kuřimi zastavila vlaky

Krimi

Nehoda zastavila vlakový provoz mezi Vysočany a Horními Počernicemi, omezila i spojení hlavního města s Lysou nad Labem či Neratovicemi. Vlaky se srazily v místě, kde byl kvůli rekonstrukci trati omezený provoz.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám