Hlavní obsah

Vlak srazil a usmrtil u Prahy ženu

Novinky, kub
Všenory
Aktualizováno

Osobní vlak u Všenor v okrese Praha-západ v pondělí srazil a usmrtil ženu. Podle vyšetřovatelů se žena pohybovala v kolejišti, okolnosti tragédie prověřují policisté. Hasiči museli evakuovat několik desítek lidí z vlaku, nikomu z cestujících se nic nestalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Vlak srazil u Všenor člověka Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 15. hodiny, žena po srážce s vlakem na místě podlehla těžkým zraněním.

Hasiči podle jejich mluvčí Terezy Fliegerové evakuovali kvůli nehodě z vlaku zhruba 40 lidí, akce se obešla bez zranění cestujících.

Vlak v Ústí nad Labem zabil člověka. Nehoda zastavila provoz na trati do Německa

Krimi

Provoz na hlavní trati z Prahy do Berouna musely dráhy podle ČTK zastavit, omezení se dotklo regionálních i dálkových vlaků. Komplikace lze očekávat zhruba do 18. hodiny.

Podle webu Českých drah mohou cestující využít autobusovou linku městské hromadné dopravy číslo 665 v úseku Praha-Radotín - Dobřichovice a zpět nebo linku 664 v úseku Praha-Radotín - Černošice a zpět.

Reklama

Související témata:

Související články

Rychlík na Chomutovsku srazil člověka

V obci Kotvina na Chomutovsku v pátek ráno srazil a usmrtil rychlík člověka. Na místě zasahují hasiči, České dráhy kvůli nehodě omezily provoz několika vlaků.

Vlak na Olomoucku usmrtil člověka

Na hlavním železničním koridoru mezi Olomoucí a Prahou u Štěpánova na Olomoucku srazil v neděli dopoledne vlak člověka. Ten zraněním na místě podlehl. Právo...

Výběr článků

Načítám