Hlavní obsah

VIDEO: Ženu zpod tramvaje dostal až jeřáb hasičů

Právo, Novinky, pab, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Vážné poranění utrpěla v pondělí v podvečer žena, která se nešťastnou náhodou ocitla pod projíždějící tramvají v Plzni. Zpod ocelového kolosu ji vyprostili hasiči až s využitím speciálního jeřábu.

Článek

Na pomoc vyjížděli ženě uvězněné pod tramvají pět minut po půl páté do Sadů Pětatřicátníků. „Ženě zůstala pod předním kolem tramvaje zaklíněná noha. Zraněnou na místě již ošetřovali lékaři, ale bylo nutné ji zpod vozidla vyprostit,“ řekla mluvčí hasičů Alena Marešová.

Hasiči se pokusili pomocí pneumatických vaků nadzvednout přední část tramvaje, ale ani při maximálním vyzdvižení nebylo možné zraněnou vyprostit,“ řekla mluvčí hasičů Alena Marešová.

Na místo byl proto povolán jeřáb, který vozidlo nadzdvihl a žena mohla být vyproštěna a předána do péče záchranné služby. Tramvajová trasa byla znovu zprovozněna před sedmou hodinou večer.

„Žena utrpěla devastující poranění dolní končetiny a po nezbytném ošetření na místě byla převezena do nemocnice,“ řekla Novinkám mluví záchranné služby Lenka Ptáčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám