Hlavní obsah

VIDEO: Při srážce audi a fabie zemřeli dva lidé včetně 14leté dívky

DOLNÍ PŘÍM
Aktualizováno

U obce Dolní Přím na Královéhradecku zemřely v pondělí ráno při srážce dvou osobních aut a následném požáru dvě ženy. Další dvě osoby byly zraněny těžce. Nehoda se stala za obcí Dolní Přím směrem na Lubno na silnici spojující Hradec Králové s novým Bydžovem. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů.

Článek

K havárii došlo po sedmé hodině a automobil značky Audi po srážce se Škodou Fabia začal hořet. "Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové a také dobrovolní hasiči z Nechanic. Po jejich příjezdu na místo bylo audi v plamenech. Jeho třicetiletá řidička byla při nárazu vymrštěna ven a svým zraněním na místě podlehla,“ uvedla mluvčí krajských hasičů z Hradce Králové Martina Žahourková.

Ve fabii zemřela čtrnáctiletá dívka, která seděla na zadním sedadle. "Dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně z předního sedadla utrpěla zranění a zdravotníci ji letecky transportovali do hradecké nemocnice. Jednačtyřicetiletý řidič zůstal v troskách vozidla zaklíněn a hasiči museli použít hydraulické zařízení, aby jej vyprostili. Muž byl následně převezen do nemocnice,“ dodala Žahourková.

:. Následky srážky Audi TT se Škodou Fabia. Foto: Pro Novinky.czMichal Fanta

Příčiny nehody šetří policejní vyšetřovatel a silnice z Dolního Přímu na Lubno je stále uzavřena.

Poslední tragická nehoda se v hradeckém okrese stala minulé pondělí v centru Hradce Králové. Po nárazu osobního auta do stromu zemřeli čtyři lidé, jedna cestující vyvázla z vraku s lehkým zraněním.

:. Následky srážky Audi TT se Škodou Fabia. Foto: Pro Novinky.czMichal Fanta

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám