Hlavní obsah

VIDEO: Hromadná nehoda zablokovala provoz na Barrandovském mostě

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Na pražském Barrandovském mostě směrem na Prahu 4 se ve středu kolem půl druhé odpoledne stala hromadná nehoda čtyř aut. Na místě byla podle záchranářů dvě vážná zranění, jeden člověk je v kritickém stavu. U nehody zasahoval i vrtulník záchranné služby.

Článek

Policisté přijali hlášení o nehodě několik minut před půl druhou. Na Barrandovském mostě směrem ke sjezdu na Modřany a Prahu 4 se srazila čtyři auta. Jeden člověk byl těžce zraněn, na místě musel přistát vrtulník.

"Jednoho zraněného jsme v kritickém stavu letecky přepravili do Vinohradské nemocnice. Měl vícečetná zranění. Druhého šedesátiletého muže převezla sanita do Všeobecné fakultní nemocnice. Měl úraz hlavy a cévní mozkovou příhodu," uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

"Kvůli přistání vrtulníku musel být provoz přerušen a v celé oblasti se rychle vytvořily dlouhé kolony. Vrtulník s těžce zraněným startoval ve 14:09, problémy v dopravě ale přetrvávají," řekl Novinkám před třetí hodinou mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Ještě kolem čtvrté hodiny projížděla auta v okolí mostu pomalým tempem.

foto: Mapy.cz/Ondřej Lazar Krynek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám