Hlavní obsah

Ve Vodičkově ulici v Praze spadli do propadliny dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve Vodičkově ulici v centru Prahy se propadl chodník, dva lidé se do otvoru zřítili. Jsou zraněni, o jejich stavu zatím nejsou informace. ČTK to řekl Zdeněk Schwarz z pražské záchranné služby. Jednoho muže podle něj vyprostili kolemjdoucí, druhého zdravotníci, kteří na místo dorazili.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 22.1.2018 Odhalení pamětní desky manželům Šecovým. Úvodní slovo a komentář: Jiří nekvasil, ředitel NDM

Článek

Podle hasičů se událost stala po 19:00. Jáma vznikla v ulici po středeční havárii vodovodu, nyní se zřejmě rozšířila. Proudící voda vymlela v části Vodičkovy ulice podzemní dutinu, která se bude muset zaplnit. Na místě havárie se vytvořila velká kaverna v blízkosti tramvajové trati. Kvůli havárii v ulici nejezdí tramvaje.

Doprava mezi zastávkami Jindřišská a Lazarská byla zastavena ve středu na žádost firmy Metrostav, která pod Vodičkovou ulicí razí tunel pro inženýrské sítě. Do kolektoru totiž začala pronikat voda. Vodovod se podařilo opravit týž den večer. Podle dřívějších informací není statika okolních domů ohrožena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám