Hlavní obsah

Ve Vltavě se pátralo po muži, jenž se v Praze svlékl na mostě. Nahého ho zadržela policie

Kuriózní rozuzlení má případ ze sobotního večera z Prahy, kde policisté, hasiči i záchranáři pátrali ve Vltavě po muži, který do ní mohl skočit. Na Jiráskově mostě bylo totiž nalezeno oblečení, ke kterému se nikdo nehlásil. Policisté nakonec zjistili, že nahého muže zajistili jejich kolegové v průběhu dne v Praze 5, kam z Jiráskova mostu došel.

BEZ KOMENTÁŘE: Večerní pátrání po člověku ve VltavěVideo: Novinky

 
Článek

„Na Jiráskově mostě bylo v sobotu večer nalezeno oblečení. Protože nebylo jasné, komu patří a zda tento člověk například neskočil z mostu do Vltavy, vyrazili na místo nejen policisté, ale také strážníci, hasiči či záchranáři,” řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Na místo zamířili mimo jiné policisté na člunech, hasiči navíc povolali potápěče. Strážníci uzavřeli náplavku v okolí Jiráskova mostu. Prakticky ihned začala pátrací akce.

Úmrtí kojence v Praze-Kamýku stále nejasné. Vražda to nebyla, tvrdí policie

Krimi

„Policisté v průběhu pátrání zároveň ověřovali, komu by oblečení mohlo patřit. Zjistili, že hlídka z pohotovostní motorizované jednotky v průběhu dne zajistila v Praze 5 nahého muže, jehož fotografie se shodovala s člověkem, kterému oblečení patřilo. Pátrací akce proto mohla být odvolána,” doplnila mluvčí.

Podle informací Novinek pobíhal nahý muž před tím, než ho zajistili policisté, po pražských ulicích. Proč se na mostě svlékl a poté odešel nahý, zatím není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám