Hlavní obsah

Ve Vltavě se našla mrtvola muže, mohl by to být pohřešovaný Brit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pražští městští policisté v neděli odpoledne nalezli poblíž Jiráskova mostu v řece mrtvolu muže. Nález ohlásili krajské policii, která prostřednictvím poříčního oddělení zajistila vytažení těla. Může se jednat o pohřešovaného Brita.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie v neděli 7. prosince vytáhla z Vltavy mrtvého muže.

Článek

„Tělo patří muži, v řece bylo tři až pět týdnů,” sdělila Novinkám mluvčí pražských policistů Andrea Zoulová. Dodala jen, že byl spoře oděn.

Podle ní bylo tělo vytaženo na levý břeh Vltavy nedaleko Jiráskova mostu.

Foto: Mapy.cz

Místo nálezu těla

Další informace, které se týkají totožnosti muže a příčiny jeho úmrtí, by měla přinést až nařízená pitva.

Může to být i Law

Policisté pracují i s variantou, že jde o čtyřiatřicetiletého pohřešovaného britského turistu Karla Leonarda Lawa, který se ztratil v půlce listopadu během rozlučky svého bratrance se svobodou. Policie, rodina i přátelé po něm od té doby bezúspěšně pátrají. [celá zpráva]

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Brit

Zároveň ale může jít i o jiného pohřešovaného nebo hledaného.

Lawa přátelé a rodina viděli naposledy v noci na neděli 16. listopadu u baru Maxim v Melantrichově ulici. Podle policie byl opilý a zřejmě i pod vlivem drog. Později ho prý někdo zahlídl ještě v neděli na Palackého náměstí a o den později v okolí Národního divadla. Pokaždé prý působil opile a zmateně.

Na práci české policie si Lawova rodina stěžovala. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám