Hlavní obsah

Vážné dopravní nehody v Kroměříži a na Prostějovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN/PROSTÉJOV

Dvě vážné dopravní se staly v pátek na Moravě. Při čelní srážce v Kroměříži zahynul řidič osobního auta a čtyři spolujezdci utrpěli vážná zranění. Dvě osoby se vážně zranily při nehodě na Prostějovsku

Článek

Čtyřicetiletý řidič osobního vozu z Přerovska zahynul v pátek před polednem v Kroměříži po čelní srážce s nákladním automobilem. Další čtyři cestující v osobním autě utrpěli těžká zranění. Šestnáctiletou dívku, transportoval vrtulník do brněnské nemocnice.  Třiatřicetiletá manželka řidiče a dvě děti ve věku 11 a 13 let skončily v kroměřížské nemocnici.

Podle policie nehodu na nájezdu na obchvat zavinil v 11:25 řidič nákladního vozu, který nedal při odbočování mimo vozovku přednost v jízdě. Dopravu musela policie na dvě hodiny odklonit přes město.

Převrácený vůz začal hořet

Dva lidé se v pátek odpoledne zranili při dopravní nehodě na Prostějovsku, když mezi Drahanovicemi a Slatinicemi s osobním autem sjeli do příkopu. Vůz s plynovým pohonem začal po nehodě okamžitě hořet. Na místě zasahovali hasiči i policisté.

"Auto vjelo do příkopu, kde se převrátilo a začalo hořet. Zraněným se podařilo dostat z vozu před požárem," řekl jeden z hasičů s tím, že auto bylo celé v plamenech.

"Jeden z mužů utrpěl vnitřní zranění břicha a otřes mozku. Druhého zraněného, který má těžký otřes mozku, převezl do Fakultní nemocnice v Olomouci vrtulník," řekl šéf olomoucké záchranné služby Milan Brázdil.

Reklama

Výběr článků

Načítám