Hlavní obsah

V Sokolově se poblíž vlakového nádraží porvali místní lidé s vodáky

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Několik zraněných lidí museli v pátek odpoledne ošetřit záchranáři poté, co se poblíž vlakového nádraží v Sokolově poprala skupinka místních obyvatel s vodáky. Právo o tom v neděli informoval mluvčí karlovarské policie Jakub Kopřiva. Nejhůře dopadla žena (52) ze Sokolova, která měl zlomenou ruku. Motiv napadení policie zjišťuje.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policejní hlídky přijely na místo během necelých čtyř minut od oznámení potyčky a zabránily tak dalšímu napadání. Na místo byla přivolána i záchranná služba.

„U skupinky místních obyvatel došlo ke zranění asi desítky osob. Na straně vodáků došlo ke zranění tří lidí. Žádný z účastníků nebyl převezen do nemocnice. Z dosavadního prověřování nebylo zjištěno zranění nezletilé ani mladistvé osoby,“ řekl Kopřiva.

Agresivní řidič najel do mužů, kteří řídili dopravu. Nechtěl čekat v koloně

Krimi

Policisté nyní vyslýchají svědky a prověřují různá videa natočená v průběhu incidentu.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, při dalším prověřování ale může dojít ke změně či úpravě právní kvalifikace,“ dodal mluvčí s tím, že krajské ředitelství se zabývá také tím, zda byl policejní zákrok adekvátní.

Muž postřelený z okna v Habartově brokovnicí zemřel

Krimi

„Z mně dosud známých a dostupných informací mohu říct, že sokolovská policie zasáhla velmi rychle, přičemž právě svým rychlým zákrokem předešla vzniku dalších protiprávních jednání a napadení dalších osob. Případu se věnujeme a zároveň se velmi důsledně zabýváme obsahy videí, a pokud z nich vzejde najevo, že by některý z policistů porušil interní předpisy, budeme to řešit,“ řekl Petr Macháček, ředitel krajského ředitelství policie Karlovarského kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám