Hlavní obsah

V příkopu na Vsetínsku našli mrtvého cyklistu. Policie hledá svědky

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Nezvládl jízdu z kopce a následně havaroval, takové je podle policie pravděpodobné vysvětlení smrti 59letého cyklisty, kterého našli svědci v pátek bezvládně ležet v příkopu v Dolní Bečvě na Vsetínsku. O případu, který se stal v pátek, informovala v pondělí policejní mluvčí Lenka Javorková s tím, že policisté hledají svědky, kteří by mohli pomoci objasnit okolnosti nehody.

Foto: Policie ČR

Bicykl, na kterém muž jel.

Článek

„Bezvládné tělo muže našel v příkopu u místní komunikace vedle jeho jízdního kola kolem sedmé hodiny večer muž, který bydlí nedaleko tohoto místa. Společně s dalšími sousedy pak přivolal záchrannou službu, která se pokoušela muže oživovat, ovšem neúspěšně,“ uvedla policejní mluvčí.

Cyklista narazil do zemědělského postřikovače. Utrpěl devastující zranění

Krimi

Z dosavadního šetření podle ní vyplývá, že 59letý místní muž s největší pravděpodobností na kole při jízdě z kopce havaroval. Policisté hledají svědky, kteří by mohli znát okolnosti jeho úmrtí.

„Pokud by se našli svědci, kteří by nám mohli k pohybu muže na červeném jízdním kole sdělit jakékoli informace, mohou zavolat na linku 158,“ doplnila Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám