Hlavní obsah

V pražském průchodu postřelil muž dva lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Muže a ženu postřelil v neděli odpoledne v jednom z průchodů v Heydukově ulici v Praze 8 63letý muž. Oba skončili s průstřely končetin v nemocnici. Střelec byl zadržen. Policie zjišťuje motiv činu.

Článek

Zásah Novinkám potvrdila mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. „V 15.20 jsme byli voláni do Heydukovy ulice z důvodů střelby. Na místě jsme ošetřili dvě osoby, které jsme následně převezli do zdravotnických zařízení,“ uvedla mluvčí.

Ke zranění Ernestová doplnila: „Muž, ročník 1984, utrpěl průstřel ramene a byl po ošetření převezen na Bulovku. Žena, ročník 1972, byla se střelným poraněním stehna předána lékařům Vinohradské nemocnice.“

„Střelba se odehrála v Heydukově ulici na Praze 8, v jednom z podchodů. Třiašedesátiletý muž střílel legálně drženou zbraní, postřelil dvě osoby. Střelce jsme zadrželi na místě, ale ještě jsou před námi nějaké výslechy, které určí, jak bude jeho čin kvalifikován,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám