Hlavní obsah

V Praze hořela garáž v rodinném domě, jeden člověk nepřežil

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kutnohorské ulici v pražských Dolních Měcholupech hořela v noci na čtvrtek garáž v rodinném domě. Dům muselo opustit celkem sedmadvacet lidí, jeden člověk požár nepřežil.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár garáže v MěcholupechVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Požár byl na tísňové lince pražských hasičů ohlášen krátce po 2. hodině ráno. Na místo postupně vyjelo sedm hasičských jednotek. Hořela garáž, která je součástí rodinného domu. Zplodiny hoření se dostaly prakticky do celého domu.

"Hasiči nasadili k zásahu tři vodní proudy, dům ještě před naším příjezdem opustilo 19 lidí. Dalších 8 lidí jsme museli zachránit," uvedla mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

Policisté museli kvůli množství hasičské techniky obousměrně uzavřít Kutnohorskou ulici. Požár nepřežil jeden člověk. Nalezené lidské tělo ohledali přivolaní kriminalisté společně s koronerem.

"Pro nájemníky byl přistaven evakuační autobus a na místo dorazila také zástupkyně městské části. Co bylo příčinou požáru a jak vysoká vznikla škoda, budeme společně s policií zjišťovat v průběhu dopoledne v rámci takzvaného došetření," doplnila mluvčí.

Výbuch v domě na Břeclavsku zranil dva lidi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám