Hlavní obsah

V Praze havarovala dvě policejní auta, čtyři lidé se zranili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Praze v pátek večer havarovaly dvě policejní hlídky, které se zapnutým, majáčkem jely k případům. Při obou nehodách se zranili čtyři lidé, z toho dva policisté.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V pátek v půl jedenácté jeli policisté se zapnutým majákem do Břevnova, kde jednu ženu údajně napadl její bývalý přítel. Na křižovatce ulic Bělohorská a Slezanů se ale srazili s fabií.

"Zranili se oba policisté ve služebním vozidle, tak i řidič ve druhém autě. Všichni byli převezeni k ošetření do nemocnice, kde zůstal v hospitalizaci sedmdesátiletý řidič fabie s lehkým zraněním," uvedl mluvčí Jan Daněk.

Žena přebíhala na červenou

Druhá nehoda o půl hodiny později, kdy policisté opět se zapnutým majákem jeli k tramvajové zastávce Biskupcova v Praze 3, kde prý tři muži napadali kolemjdoucí.

Na křižovatce ulic Jana Želivského a U Nákladového nádraží Žižkov se však střetli s třiačtyřicetiletou ženou na přechodu pro chodce. Podle svědků přebíhala silnici na červenou. Žena skončila se zraněním v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám