Hlavní obsah

V policejní síti při závodu milionářů uvízl šéf Liberálního institutu

Právo, Novinky, Jaroslav Šnajdr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Police zastavila v rámci kontrol na D1 kvůli závodu Diamond Race šéfa Liberálního institutu Miroslava Ševčíka. Jel rychlostí 178 km/h.

Foto: Jaroslav Šnajdr, Právo

Na zesílené policejní kontroly na D1 během pátečního závodu milionářských vozů Diamond Race doplatil šéf Liberálního institutu Miroslav Ševčík. Policisté mu u Jihlavy naměřili rychlost 178 km/h. On to ale popřel.

Článek

Ševčíka policie naměřila mezi 105. a 107. kilometrem D1. Policisté ekonoma v jeho BMW X5 přiměli sjet na parkoviště poblíž čerpací stanice. Tam však známý ekonom odmítl vystoupit z auta.

S naměřenou rychlostí totiž nesouhlasil a požadoval po policistech, aby mu předložili důkaz, že jel opravdu tak rychle. Poté se tím teprve bude podle svých slov zabývat. Ševčík byl evidentně rozčilen, k policistům se choval arogantně a odmítl dechovou zkoušku. Až po několika minutách se uklidnil.

Jen o dva kilometry nepřesáhl rychlost, která by již policii opravňovala k odebrání řidičského průkazu. O závodě Diamond Race a policejních kontrolách s ním souvisejících Ševčík podle svých slov nevěděl.

Reklama

Výběr článků

Načítám