Hlavní obsah

V Plzni na krajském ředitelství našli zastřeleného policistu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Policisté v Plzni prověřují okolnosti smrti svého kolegy, který byl v úterý nad ránem nalezen zastřelený na svém pracovišti. S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Motiv zatím není jasný.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Na místě jsme nezjistili žádné skutečnosti, které by nasvědčovaly cizímu zavinění. Šetření případu tak nadále zůstává v kompetenci policejních orgánů,“ uvedla mluvčí Generální inspekce bezpečnostních sborů Ivana Nguyenová.

Podle zjištění Práva se jednalo o 46letého instruktora, který cvičil policisty. Jeho manželka v noci volala na tísňovou linku, že se nevrátil z práce.

Přišel jsem o práci, chtěl jsem se zabít, řekl strážníkům muž u nabouraného auta

Krimi

Bez známek života jej objevili v policejní budově. Na místo bylo přivolána záchranná služba.

„Lékař už jen konstatoval smrt,“ sdělila na dotaz Práva mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Káva od sousedky zachránila sebevrahovi v okně zlínského domu život

Krimi

„Mohu potvrdit, že došlo k úmrtí policisty z krajského ředitelství. Jeho smrt prověřuje odbor vnitřní kontroly,“ uvedla policejní mluvčí Martina Korandová.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie vyšetřuje úmrtí exradního Liberce

Policie na Liberecku vyšetřuje tragický pád muže z okna domu. Podle místního serveru Liberecká drbna zemřel exradní Liberce Roman Šotola. Příčiny úmrtí...

V pražské nemocnici se zastřelil pacient

Úmrtí staršího pacienta v nemocnici v pražském Motole vyšetřují od pátečního rána policisté. Podle informací Novinek měl muž spáchat sebevraždu střelnou...

Na hradě Okoř našli mrtvého muže

Mrtvého muže našli svědci ve středu na zřícenině hradu Okoř na Praze-západ. Příčinu úmrtí vyšetřuje policie, s největší pravděpodobností šlo o sebevraždu.

Výběr článků

Načítám