Hlavní obsah

V Písku našli v lese mrtvou ženu. Policie hledá svědky, kteří s ní naposledy mluvili

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Jihočeští kriminalisté vyšetřují úmrtí 41leté ženy, jejíž tělo se našlo v sobotu 7. září v lese za hotelem Amerika v jihočeském Písku. Tělo leželo asi 20 metrů od cesty, po které se chodí ke krosové dráze. O úmrtí informovali kriminalisté v pátek na svém webu.

Foto: Policie ČR

Policisté zveřejnili fotografii ženy.

Článek

Vedle ženy leželo poházené oblečení – triko a legíny – i plátěná taška. Podle informací Práva ale nebyla úplně nahá a na rukou měla řetízky.

Kriminalisté zjistili, že jde o Romanu L. z Písecka. Lidé ji naposledy viděli, když 22. srpna odjížděla z domova k lékaři do Písku.

Foto: Policie ČR

Místo nálezu

„Žena mohla zemřít nešťastnou náhodou, mohla se v lese zranit, ale kriminalisté zatím nevylučují ani další verze,“ řekl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. Stále tak pracují s možností, že mohlo jít o sebevraždu i vraždu.

„Žádáme každého, kdo s ženou mluvil nebo ji někde od 22. srpna do 7. září viděl, aby volal policejní linku,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že dobu úmrtí se zatím nepodařilo upřesnit. Nařízena byla pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám