Hlavní obsah

V nemocnici zemřela spolujezdkyně motorkáře, který boural v Černošicích

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V nemocnici zemřela 42letá spolujezdkyně z motorky, která ve čtvrtek havarovala v Černošicích na Praze-západ. Informovala o tom v pátek policie. Je to již druhá oběť nehody, řidič motocyklu zemřel na místě. Policisté pracují s verzí, že řidička osobního auta, s nímž se motorka střetla, nedala přednost v jízdě.

Vážná nehoda auta a motorky v ČernošicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně motorkáře bohužel v nemocnici podlehla těžkým zraněním. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti,“ řekla Novinkám mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Kriminalisté při vyšetřování nehody pracují s několika verzemi, jednou z možných příčin by mohlo být nedání přednosti 40letou řidičkou auta. Ta sama vyvázla z nehody bez zranění, po události však skončila kvůli šoku v péči psychologa.

Podle svědků z místa žena rozvážela pizzu a odbočovala vlevo na vedlejší ulici.

Tragická havárie se stala krátce před 16. hodinou v ulici Radotínská. Před příjezdem záchranky hasiči poskytli zraněným předlékařskou péči a připravili prostor pro přistání vrtulníku.

Šestačtyřicetiletý muž, který motorku řídil, svým zraněním podlehl na místě. Silnice byla po dobu vyšetřování uzavřena. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám