Hlavní obsah

V domě u Prahy našli postřeleného muže. Zřejmě se zranil sám

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik policejních hlídek včetně zásahové jednotky vyjelo ve čtvrtek dopoledne do Klecan u Prahy. Muž tam měl okolí vyhrožovat se zbraní. Když policisté přijeli na místo, našli jej se střelným poraněním. Zřejmě se pokusil o sebevraždu.

Policie v KlecanechVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté dostali informaci o zraněném muži od záchranné služby před 10. hodinou. Podle prvních informací měl muž v domě vyhrožovat smrtí dalším lidem, to se ale nepotvrdilo.

Jak zjistily Novinky na místě, u domu se zrovna nacházela z jiného důvodu převozní sanitka, když ze dveří vyšel zakrvácený muž se zbraní. Záchranáři  zavolali policii a muž se vrátil do domu, kam za ním policisté vnikli ještě před příjezdem zásahové jednotky. Následně mu poskytli první pomoc.

Rozrušený muž vyhrožoval v Brně zabitím rukojmích

Krimi

„Muž ročník 1944 se měl zranit střelnou zbraní sám, záchranná služba jej převezla ve vážném stavu do nemocnice. Nikdo další zraněn nebyl,“ řekla Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Na pražském Smíchově našli mrtvou ženu. Podle policie šlo o násilný čin

Krimi

„Muž utrpěl střelné poranění hlavy. Byla nutná intenzivní lékařská péče, připojení na umělou plicní ventilaci a uvedení osoby do umělého spánku. Následně byl převezen do střešovické nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle ní budou nyní policisté zjišťovat podrobnosti včetně toho, zda měl zbraň legálně. Případ vyšetřují jako pokus o sebevraždu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám