Hlavní obsah

V centru Chebu uhořeli dva lidé v garáži

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Dva lidé přišli v noci na středu o život při požáru garáže v centru Chebu. Příčiny vzniku požáru garáže plné odpadků jsou předmětem vyšetřování.

Foto: HZS Karlovarského kraje

V garáži v centru Chebu přišli o život dva lidé.

Článek

„Jednalo se o objekt složený z několika garáží, hořelo v jedné z nich. Po uhašení plamenů našli hasiči uvnitř dvě osoby, které vynesli ven a předali posádce záchranné služby. U obou osob lékař následně konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasala.

Hasiči provedli důkladný průzkum všech okolních garáží i prostorů, aby vyloučili, že by se zde nacházely další osoby. „Uvnitř garáží bylo velké množství odpadu, některé byly zabezpečeny proti vniknutí,“ popisoval mluvčí hasičů.

Foto: HZS Karlovarského kraje

V garáži v centru Chebu přišli o život dva lidé.

Po odvětrání a závěrečném průzkumu se zasahující jednotky vrátily zpět na své základny, na místě zůstal vyšetřovatel požárů, který zjišťuje příčinu požáru společně s policií. Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám