Hlavní obsah

Inspekce vyšetřuje po požáru bytu policistku

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Generální inspekce bezpečnostních sborů prověřuje po pátečním požáru bytu policistku z Kladna. Na místě požáru měla být nalezena varna pervitinu. Podle informací Novinek byt patří policistce.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hasiči vyjeli do bytu v ulici Čs. armády kolem čtvrté hodiny ráno. Hořelo v kuchyni, ale nikdo nebyl zraněn.

„Došlo k zahoření, kouř se dostal stoupačkami až do 9. patra a hasiči museli všechny byty prověřit. Jako příčina požáru byla stanovena špatná manipulace s hořlavou látkou. Škoda byla vyčíslena na 600 tisíc korun,“ sdělila Novinkám mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Podle informací Novinek měla být v bytě, který má patřit policistce, nalezena varna pervitinu. Nasvědčuje tomu také fakt, že případ si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů. „Policisté do domu vyjeli spolu s hasiči. Vzhledem k tomu, že v případu figuruje policistka Územního odboru Kladno, tak si případ převzala inspekce,“ uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

„Případ jsme si převzali a momentálně probíhají úkony trestního řízení. Více informací v tuto chvíli nebudeme poskytovat,“ řekla Novinkám mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám