Hlavní obsah

V autodílně vypukl požár, mechanik musel s těžkým zraněním do nemocnice

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Tři lidé se popálili při rozsáhlém požáru, který v pondělí po poledni vypukl v autoopravně na ulici Osvobození v Postřelmově na Šumpersku. Právo o tom informoval krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Ilustrační foto

Článek

„Požár nám byl oznámen v 13:44 hodin. Byli při něm zraněni tři zaměstnanci. Požár poničil vybavení opravny a shořel nákladní automobil,“ uvedl mluvčí. Předběžná škoda byla podle něj vyčíslena na dva milióny korun.

Podle náměstka ředitele krajské záchranné služby Jana Weinberga byli při požáru dva muži zraněni lehce a jeden těžce. „Toho jsme letecky ve stabilizovaném stavu transportovali na popáleninové centrum do Fakultní nemocnice v Ostravě,“ uvedl Weinberg.

Muž podle něj utrpěl popáleniny prvního a druhého stupně na 30 až 35 procentech povrchu těla. „Další dva muži byli popáleni na rukou. Jednalo se o lehčí zranění. Převezeni byli do nemocnice v Šumperku,“ dodal Weinberg.

Na místě požáru zasahovalo několik jednotek hasičů. „Příčina a okolnosti požáru jsou předmětem šetření,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám