Hlavní obsah

V areálu letecké továrny Aircraft Industries v Kunovicích vzplála výrobní hala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Devět jednotek hasičů likviduje ve čtvrtek odpoledne požár haly v průmyslovém areálu v Kunovicích na Uherskohradišťsku. Hasiči vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu, oheň mají pod kontrolou. Po 16:30 o tom informoval mluvčí krajských hasičů Roman Žemlička. Hasiči nemají v souvislosti s požárem hlášeno žádné zranění.

Článek

Informaci o požáru haly přijali hasiči krátce po 15:30. Hoří v areálu letecké továrny Aircraft Industries na západním okraji města. Sídlí v něm však i další firmy.

"Požár zasáhl halu o velikosti desetkrát deset metrů. Je to výrobní hala, zčásti skladovací. Na místě je devět jednotek hasičů, oheň mají pod kontrolou. Zatím není hlášená žádná zraněná osoba," uvedl mluvčí.

Vzhledem k počtu nasazených jednotek byl podle něj vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Hasiči rozeznávají čtyři poplachové stupně. Nejzávažnější je čtvrtý, který vyhlašují jen při mimořádných situacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám