Hlavní obsah

Oběti útoku v Tišnově jsou v těžkém stavu na ARO, pobodal je jejich příbuzný

Aktualizováno

Útočník v Tišnově byl podle vyšetřování příbuzným členů rodiny, kterou napadl. Dva ze šesti pobodaných, muž a žena, jsou ve vážném stavu na ARO v brněnské Fakultní nemocnici u svaté Anny. Vážně zraněni jsou i další napadení.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Přízemní dům v Tišnově, kde došlo k tragédii.

Článek

„Přijali jsme dva dospělé a dvě děti. Žena byla v přímém ohrožení života, podrobila se zákroku a v současné době je stabilizována na ARO. Muž měl středně těžké zranění. Jedno z dětí bylo prakticky nezraněno, druhé bylo rovněž ošetřeno a je u nás hospitalizováno,“ řekla Právu mluvčí FN Brno Veronika Plachá.

Útočník v Tišnově pobodal šest lidí

Krimi

Podle informací Práva jde zřejmě o rodiče a jejich dva syny ve věku asi sedm a jedenáct let. Další dva hospitalizovaní, zřejmě prarodiče chlapců, byli zranění velmi vážně a jsou v péči lékařů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně. „Oba dospělí byli ještě v noci operováni s velmi těžkými zraněními na neurochirorgii. Nyní jsou na jednotce ARO,“ řekla Právu mluvčí Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Dana Lipovská.

Zatím není zcela zřejmé, proč k domácímu masakru v domě v Jungmannově ulici došlo. Podle některých informací měl však útočník, rovněž člen rodiny, kterého policisté po činu zadrželi, psychické problémy.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Při napadení bylo zraněno šest lidí

Foto: Miroslav Homola, Právo

Policejní páska na domě

Reklama

Výběr článků

Načítám