Hlavní obsah

Útočník dívku ve sklepě znásilnil a okradl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Neznámý muž znásilnil a okradl ve středu v podvečer 23letou ženu z Berounska v suterénu pražského domu, kde dívka bydlí. Oběť si zřejmě vyhlédl již na tramvajové zastávce v ulici Vrchlického v Praze 5 a jako stín ji sledoval až ke vchodovým dveřím.

Foto: Policie ČR

Plzeňští kriminalisté se v současné chvíli zabývají případem ztráty celkem 660 televizorů v hodnotě více než milion tři sta tisíc korun.

Článek

"Dívka pouze stačila odemknout, když ji pachatel zezadu chytil kolem krku a s nožem po ní požadoval peníze a mobil," uvedla v pátek mluvčí pražské policie Daniela Razímová.

Vyděšená mladá žena se snažila muži ve věku mezi 25 až 30 lety vyhovět. Dala mu posledních 140 korun a hodinky. Násilník však dívku nenechal na pokoji. "Odtáhl ji do suterénu domu, kde se ji snažil donutit k orálnímu sexu. Žena odmítla, což chlípníka dohřálo a znásilnil ji," řekla dál Razímová s tím, že než utekl, vzal jí ještě platební kartu.

Znásilněná žena zavolala svému příteli a následně policisty, kteří po pachateli pátrají.

Reklama

Výběr článků

Načítám