Hlavní obsah

Útočník bodal v Boleslavi ženu do krku a do zad, policie ho dopadla

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Nožem zaútočil ve středu večer v Mladé Boleslavi mladý muž na ženu vracející se z práce. S bodnými ranami na zádech a na krku skončila v nemocnici. Podezřelého policisté dopadli krátce po činu.

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý pachatel pobodal ženu v Mladé BoleslaviVideo: Novinky

 
Článek

Útok se odehrál u panelového domu v Krátké ulici.

„Sedmatřicetiletá žena tam byla napadena nožem. O pobodání ženy informovala policisty záchranná služba,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Markéta Johnová.

Žena utrpěla podle informací Novinek bodná poranění na zádech a na krku, záchranáři ji po útoku převezli do mladoboleslavské nemocnice. Podle policie je žena mimo ohrožení života.

Po pachateli pátral v okolí místa činu policejní psovod, nikoho však nenašel. Kriminalisté místo, kde k útoku došlo, uzavřeli.

„Na základě získaných informací a operativní činností jsme krátce po činu zadrželi důvodně podezřelého dvacetiletého mladíka. Kriminalisté případ vyšetřují jako pokus vraždy a není vyloučeno, že v průběhu vyšetřování bude případ překvalifikován,” doplnila odpoledne mluvčí policie Štěpánka Zatloukalová.

Reklama

Výběr článků

Načítám