Hlavní obsah

Usnul za volantem a smetl ženu s dětmi, tříletá dívka zemřela. Hrozí mu šest let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín

Policie obvinila 75letého muže, který loni na podzim na Kolínsku srazil na chodníku ženu se dvěma dětmi. Tříletá dívka na místě zemřela. Řidič podle policie usnul a havaroval.

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřelaVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policie ve středu k nehodě, která se stala 12. listopadu v obci Tatce, zveřejnila podrobnosti. Podle vyšetřovatelů se muž dostatečně nevěnoval řízení a vlivem únavy usnul.

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřela

Krimi

„Při projíždění zatáčky vyjel na chodník, po kterém šla v danou dobu 44letá žena spolu s nezletilými holčičkami. Bohužel jednu z nich náraz auta na místě usmrtil, druhá holčička spolu se 44letou ženou utrpěly těžká zranění,“ řekla Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Kriminalisté během vyšetřování zadali znalecké posudky z odboru dopravy, strojírenství a zdravotnictví. Následovalo obvinění 75letého muže z trestného činu usmrcení z nedbalosti a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Muži hrozí až šest let vězení.

Foto: Novinky

Místo nehody v Tatcích na Kolínsku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám