Hlavní obsah

Ujížděl od pumpy bez placení, při srážce s autobusem vyletěl z okna

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Na ujetí od čerpací stanice bez zaplacení doplatil ve středu na Praze-východ třiačtyřicetiletý muž, který se záhy srazil s autobusem. Při střetu vyletěl z bočního okna. Vrtulník ho těžce zraněného převezl do nemocnice.

Foto: cbinfopraha.cz/

Muž se po odjezdu od pumpy srazil s autobusem.

Článek

Muž nezaplatil na pumpě Tank Ono kolem sedmé hodiny večer v Tůmovce, odkud ujížděl po silnici I/9. Na autě měl odcizené registrační značky.

„Řidič chvíli po odjezdu nedal přednost autobusu a narazil do něj. Protože náraz byl silný a muž nebyl připoutaný, vyletěl bočním oknem ven. Utrpěl těžké zranění, se kterým byl vrtulníkem převezen do jedné z pražských nemocnic,“ řekla Novinkám mluvčí policie Markéta Johnová.

Foto: cbinfopraha.cz/

Muž se po odjezdu od pumpy srazil s autobusem

Policisté později zjistili, že muž má tři platné zákazy řízení. Je proto podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, ale také z obecného ohrožení, protože v autobusu jelo 15 lidí. Nikdo z nich naštěstí nebyl zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám