Hlavní obsah

U Prahy se srazil autobus s autem, jeden mrtvý a šest zraněných

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Hasiči a záchranáři zasahují u nehody linkového autobusu a osobního auta na Praze-západ. Řidič osobního auta zemřel, v autobusu se zranili šest lidí.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 9.30 hod. mezi obcemi Úhonice a Drahelčice. Obě vozidla po střetu sjela mimo silnici.

„Hasiči vyprostili jednoho člověka z osobního auta a předali ho záchranné službě. U autobusu nešly otevřít dveře. Zranili se tam čtyři lidé,” řekla Novinkám mluvčí hasičů Vladimíra Kereková. V autobusu jelo celkem 15 lidí, dopravce přistavil náhradní autobus.

Podle mluvčí záchranářů Petry Effenbergerové vyjelo na místo několik posádek. „Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a i přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřela. Další dva lidé měli středně těžká zranění a po ošetření je záchranáři převezli do nemocnice v pražském Motole. Poslední dva se zranili lehce a byli převezeni do nemocnice v Kladně,“ konstatovala Effenbergerová.

Záchranáři poté zkontrolovali i všechny ostatní cestující, z nichž další dva ošetřili a s lehkým zraněním převezli do nemocnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaný autobus u Drahelčic

Podle mluvčí policie Jany Dětské zemřel při nehodě řidič osobního auta. Příčiny čelního střetu policisté zjišťují. Silnice je uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám