Hlavní obsah

U Jesenice vjelo auto s mladými lidmi do protisměru. Při srážce tři zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jesenice (u Prahy)
Aktualizováno

Při srážce dvou osobních aut u Jesenice nedaleko Prahy v neděli ráno zemřeli tři lidé. Další čtyři utrpěli vážná zranění, řekla Novinkám mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Hasiči vyprošťují auto Kia Sportage, které v neděli havarovalo nedaleko Jesenice.

Článek

„V 6.57 jsme dostali informaci, že mezi Jesenicí a Horními Jirčany došlo k čelnímu střetu osobních vozidel. Suzuki s šesti lidmi vyjelo z dosud neznámých příčin do protisměru, dostalo smyk a narazilo pravým bokem do přední části protijedoucího vozu Kia Sportage,” řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí.

Foto: Novinky/Mapy.cz

V autě značky Suzuki Swift tři lidé zemřeli. Podle slov Soni Budské je mezi mrtvými řidič, 27letá žena a 20letý mladík. Další čtyři lidé, včetně řidičky vozidla Kia, byli s vážnými zraněními převezeni do nemocnice. Na místě zasahoval i vrtulník záchranářů.

Silnice II/603, přezdívaná také stará benešovská, byla kvůli nehodě uzavřena. Policie příčiny havárie vyšetřuje. Podle mluvčí Budské ale pravděpodobně bude vzhledem k vážným zraněním trvat dlouho, než policisté vyslechnou účastníky nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám