Hlavní obsah

U hasičské zbrojnice v Praze našli mrtvolu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kolemjdoucí našli v neděli ráno u zbrojnice dobrovolných hasičů v pražském Újezdu u Průhonic tělo muže. Koroner na místě podle policie předběžně vyloučil cizí podíl na jeho smrti a nařídil soudní pitvu. Případ vyšetřují kriminalisté.

Mrtvého muže našli u hasičské zbrojniceVideo: Aktu.cz

 
Článek

Svědci policii přivolali krátce po 7. hodině, u zbrojnice místních dobrovolných hasičů leželo nahé tělo mrtvého muže. Na místo přijeli kriminalisté s koronerem, který podle mluvčího policie Jana Rybanského předběžně vyloučil cizí zavinění.

„Totožnost a věk již známe,” sdělil mluvčí s tím, že muž je ročník 1960. Na těle muže byla podle Rybanského viditelná zranění, například odřeniny na kolenou.

V pražských Vršovicích našli pod mostem mrtvolu

Krimi

„Pokud došlo k nějakým zraněním, jejich původ bude předmětem vyšetřování,” upřesnil mluvčí.

Mrtvola podle něj ležela na zemi bez oblečení, svršky se nacházely pohozené opodál. Okolnosti úmrtí muže nyní vyšetřují kriminalisté.

Reklama

Související články

Ve Vltavě v Praze našli mrtvého muže

Ve Vltavě v pražské Podbabě našel kolemjdoucí v pondělí odpoledne mrtvého muže. Kriminalisté zjišťují, jak se do vody dostal a zda to není dělník, který zmizel...

Výběr článků

Načítám