Hlavní obsah

Trojice bytařů dopadena přímo při činu

Právo, lek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Trojici mužů, kteří od konce února do uplynulého pátku vyloupili minimálně devět pražských bytů a u dalších se o to alespoň pokusili, dopadli policisté v pátek přímo při činu. To když se lupiči snažili z jednoho bytu v Praze 5 odnést obrazy a starožitnosti za zhruba 165 tisíc korun.

Článek

Uvedl to v neděli pražský policejní mluvčí Ladislav Bernášek. Podle jeho informací muži nejprve vykrádali byty v Praze 2, ze kterých v období od konce února do konce března ukradli hotovost, šperky, elektroniku a další věci za více než 180 tisíc korun.

Pak se prý trojice přeorientovala na Prahu 5, kde se stačila vloupat do dvou bytů. Při dalším pokusu je ovšem policie, která už jejich činnost delší dobu sledovala, zadržela.

"Policejní komisař postupně obvinil osmatřicetiletého muže z Mostecka, třiatřicetiletého muže z Příbramska a třiačtyřicetiletého muže z Prahy z trestných činů krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci. Další vyšetřování je vedeno na svobodě," uvedl Bernášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám