Hlavní obsah

Třináctiletá dívka se vrátila domů. Policie řeší anonym, který hlásil její smrt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice
Aktualizováno

Třináctiletá dívka z Pardubic, po které policisté od čtvrtka pátrali, se v pátek odpoledne vrátila domů. Je v pořádku. Policie však během pátrání také řešila anonymní oznámení, že dívka je mrtvá.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Odpoledne nás informovali rodiče, že se dívka vrátila zpět domů. Kde byla, zatím nevíme. Kriminalisté s ní ještě nemluvili,” řekla Novinkám mluvčí policie Eva Maturová.

Anonymní oznámení byla celkem tři. „Kvůli nim bylo pátrání okamžitě vyhlášeno jako dítě v ohrožení. Nakonec se ukázalo, že žena, která to anonymně oznamovala, se už něčeho podobného, tedy nesmyslného oznámení, v minulosti dopustila v jiném kraji," uvedla Maturová.

Policii se již podařilo zjistit, komu patří číslo telefonu, z něhož byla oznámení učiněna. Policisté se nyní budou případem zabývat.

Dívka odešla ve čtvrtek ve dvě odpoledne nejprve za kamarádkou, kterou následně potkala u Kauflandu v Polabinách. Řekla jí, že jede za kamarádem z Chrudimska na nádraží. Od té doby neměli rodiče ani přátelé o ní žádnou informaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám