Hlavní obsah

Tříapůlletou holčičku na Orlickoústecku pokousal pes v obličeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Vážné poranění utrpěla v sobotu 3,5letá holčička na Orlickoústecku, kterou v obličeji pokousal pes. Rodiče poděkovali záchranářům za zásah a vzkázali, že dívka bude v pořádku.

Foto: ZZS Pardubického kraje, .

Pes pokousal tříletou holčičku na Orlickoústecku.

Článek

„Holčička byla ihned po příjezdu našich posádek ošetřena a následně převezena k definitivnímu operačnímu ošetření do Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ uvedl mluvčí záchranářů Aleš Malý.

Čuvač pokousal na ulici ženu, podmínku pro majitele plzeňský soud zrušil

Krimi

Záchranářům přišlo krátce po zásahu poděkování od rodičů: „Rozárka je z nejhoršího venku, a to i díky profesionálnímu a citlivému zásahu posádek Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje. Rádi bychom jim tímto za vše poděkovali.“

Pes na Chrudimsku zabil ženu. Policie nezjistila, které zvíře útočilo

Krimi

Okolnosti případu a jak ke zranění dívka přišla, šetří policie. „Mohu potvrdit, že případem se zabýváme. Zatím však nebyla stanovena právní kvalifikace a čekáme, zda nám rodiče dají souhlas s poskytnutím lékařské zprávy,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Maturová.

Policie podle ní nechce další informace komentovat včetně toho, čí byl útočící pes.

Reklama

Výběr článků

Načítám