Hlavní obsah

Třiadvacetiletý mladík se tak bál matky, že si raději vymyslel přepadení

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Ne zrovna nejvhodnější způsob, jak oznámit své matce ztrátu batohu, zvolil tento víkend 23letý mladík. Jako lepší řešení mu přišlo vymyslet si přepadení, při kterém mu mělo být zavazadlo ukradeno. Policisté však při vyšetřování odhalili pravý stav věcí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Mladík řekl pravdu při dotazech kriminalistů.

Článek

Za muži zákona přišla o víkendu mladíkova matka s tím, že syn byl v městském parku v České Lípě přepaden čtveřicí pachatelů, kteří ho s nožem v ruce donutili batoh vydat. Alespoň tak to muž své matce řekl.

„Muž se přiznal k tomu, že si přepadení vymyslel. Důvodem byla jeho obava z matky, která by se na něj zlobila, kdyby zjistila, že svůj batoh v opilosti ztratil. Nepočítal s tím, že maminka vše ohlásí policii. Ale to ona okamžitě udělala,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Mladík byl náhle ve lži namočený až po uši a nevěděl, jak se zachránit. Pravdu sdělil až policistům, kteří se ho na průběh přepadení vyptávali podrobněji, a on už si dál nechtěl vymýšlet,“ doplnila mluvčí policie.

Policie už ale neinformovala, jaká byla reakce ženy poté, co vyplavala na povrch synova lež.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám