Hlavní obsah

Třiadevadesátiletý šofér nečekaně vyjel do protisměru, při čelním střetu zemřela řidička

Právo, den
Karviná

V pátek odpoledne se u Karviné stala tragická nehoda tří aut. Ze zatím neznámých důvodů zde vyjel do protisměru třiadevadesátiletý senior, který se čelně srazil s protijedoucím vozem. Jeho řidička nehodu nepřežila, spolujezdec utrpěl zranění. Do kolize se celkem zapojila tři auta.

Foto: Policie ČR

Srážku tří aut nepřežila jedna řidička, další dva lidé jsou zranění

Článek

„Ve směru od Karviné jel řidič osobního vozidla Škoda Citigo. Na rovném úseku, zatím z nezjištěných příčin, vyjel ze své jízdní dráhy do protisměru. Ve stejnou chvíli, v opačném směru, jela za sebou tři osobní vozidla. První se do kolize nedostalo, vozy se minuly,” uvedla karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Vůz se seniorem se podle ní čelně srazil v pořadí se druhým projíždějícím autem Renault Thalia. Následoval ještě střet se třetím autem značky Opel Astra.

Foto: Policie ČR

„Osmačtyřicetiletá řidička renaultu utrpěla velmi vážná zranění, na místo byl proto povolán záchranářský vrtulník. Bohužel přes veškerou snahu lékařů žena na místě nehody zemřela,” dodala policejní mluvčí s tím, že zraněn byl i devětadvacetiletý spolucestující. „Byl převezen do nemocnice,“ dodala bez dalších informací mluvčí.

Seniora, který nehodu způsobil, převezli podle Viačkové do havířovské nemocnice. Policie u něj udělala zkoušku na alkohol, která byla negativní.

Ve třetím zasaženém voze nikdo zraněn nebyl.

Foto: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám