Hlavní obsah

Tři lidé zemřeli v autě nedaleko sobotní havárie autobusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MUTĚJOVICE

Tři lidé zaplatili životem nehodu v Mutějovicích na Rakovnicku, jejich auto narazilo do sloupu. Čtvrtý spolujezdec bojuje o život v nemocnici. Hned u vedlejší vsi Nesuchyně se v sobotu stala vážná nehoda autobusu.

Článek

"V noci na neděli naboural Peugeot 406 do sloupu obecního rozhlasu a zdi domu. Devětadvacetiletý řidič a pětatřicetiletý spolujezdec zemřeli na místě, šestadvacetiletá žena o pár hodin později po převozu do pražské nemocnice," sdělila Novinkám policejní mluvčí Soňa Budská.

Další spolujezdec bojuje o život v nemocnici. Osobní auto zn. Peugeot bylo zcela zničeno, škoda je asi 250 tisíc korun.

Velmi blízko nedělní nehody se v sobotu srazila Škoda 120 se zájezdovým autobusem s řeckými turisty. Zranilo se osm lidí, tři těžce. Podle mluvčího rakovnické policie René Černého autobus pravděpodobně narazil zezadu do osobního automobilu a převrátil se na bok. Na místě nehody byl zraněn řidič Škody, dalšími poškozenými jsou řečtí turisté.

"Jedna těžce zraněná žena byla letecky dopravena do nemocnice v Praze-Motole," sdělil Černý. Další zranění byli podle Černého převezeni do rakovnické nemocnice. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám