Hlavní obsah

Tři lehká zranění po rvačce na autodromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BATELOV

Důvodem bitky několika dospělých lidí, která se odehrála o víkendu v Batelově na Jihlavsku, byla neochota obsluhy. Ta podle policie nechtěla pustit návštěvníky na autodrom, tzv. bourací autíčka. Do rvačky se pak vmísili i další lidé, kteří byli poblíž - dokonce začali rozebírat železné konstrukce pouťových stánků.

Článek

"V Batelově, kde se konala místní pouť, si žena a muž koupili lístky na autodrom. Do autíček však chtěli nastoupit okamžitě a nevyčkali, až skončí předchozí jízda," popsala policejní mluvčí Dagmar Bartoníková.

"Obsluha autodromu se jim v jejich jednání snažila zabránit a po vzájemné slovní roztržce došlo k fyzickému napadení mezi oběma hosty poutě a muže, který autodrom obsluhoval," uvedla.

Do sporu se vzápětí zapojili další hosté a celý incident se vystupňoval poté, co návštěvníci poutě začali rozebírat železné konstrukce okolních stánků. Policie potyčku šetří jako výtržnost. Tři lidé při ní utrpěli lehčí zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám