Hlavní obsah

Tramvaje skříply v Brně auto jako do svěráku, řidiče museli vyprostit

Právo, Novinky, pko, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Zaklíněného řidiče osobního auta vyprošťovali hasiči v pondělí dopoledne v brněnském Veveří. Vozidlo skončilo po nehodě zapasované mezi dvěma tramvajemi. Záchranka přepravila muže do nemocnice, okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Z auta zbyl jen šrot

Článek

Nehoda se stala na křižovatce na Konečného náměstí. „V místě očekáváme dopravní problémy,“ sdělil Novinkám mluvčí policie Pavel Šváb.

Jakeše srazilo cestou na tramvaj auto

Domácí

Řidiče z osobního auta dostali hasiči ven po dvou desítkách minut. Muž byl podle záchranářů celou dobu zásahu při vědomí a jeho zranění by měla být lehčího charakteru.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda auta a dvou tramvají v Brně.

„Vzhledem k mechanismu nehody a poměrně dlouhému vyprošťování byl přepraven na urgentní příjem do nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranky Michaela Bothová s tím, že nikdo další se při nehodě nezranil.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hasiči museli řidiče z auta vyprostit.

Provoz na místě je omezen, tramvajové linky ani trolejbusy tudy nemohou projíždět. Omezení provozu se dotklo tramvajových linek číslo 3, 11 a 12 a trolejbusů 25 a 26.

Příčinu a okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám