Hlavní obsah

Tramvaj v Olomouci smetla nezletilou dívku

Právo, Novinky, ČTK, mhr, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Srážku nezletilé dívky s tramvají vyšetřují od středečního rána policisté v Olomouci. Zraněnou dívku, jejíž věk policie neupřesnila, skončila v nemocnici. Kvůli nehodě policie v centru odkláněla auta a doprava kolabovala.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 8. hodiny ráno na páteřní tramvajové trati vedoucí od vlakového nádraží do centra města poblíž mostu u budovy vrchního soudu. Podle svědků tramvaj krátce před srážkou prudce brzdila a zvonila, ale chodkyně měla zřejmě na uších sluchátka, takže to neslyšela.

„Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetla tramvaj s nezletilou chodkyní. Ta utrpěla zranění, s nímž skončila v péči zdravotnické záchranné služby,” sdělila mluvčí policie Irena Urbánková.

Doprava byla v místě nehody zastavená a tramvajové linky byly odkláněny přes třídu Kosmonautů, což způsobilo kolaps na Masarykově třídě. Provoz se podařilo obnovit před 10. hodinou.

Reklama

Výběr článků

Načítám