Hlavní obsah

Těhotnou ženu měl muž kopat do břicha, policie ho obvinila z týrání

– Cheb
Právo, zaš

Kopance do břicha, dušení polštářem, výhružky smrtí. Takové peklo tři roky trpěla žena z Chebu, kterou měl před zraky jejich dětí týrat její 28letý přítel ze Slovenska.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Prvních fyzických ataků se podle policie měl muž dopustit už v roce 2012. Nejprve mladou ženu slovně urážel a vyhrožoval jí likvidací.

„Postupem času ji měl opakovaně zvlášť surovým a trýznivým způsobem fyzicky napadat a to údery otevřenou dlaní do různých částí těla, kopy nohami do různých částí těla a údery tzv. "hlavičkou" do oblasti hlavy. Minimálně ve dvou případech měl poškozenou dusit polštářem. V jednom případě i svého syna,“ sdělila policejní mluvčí Zdeňka Papežová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Útoky se stále stupňovaly. „Poškozenou měl napadat i v době, kdy byla těhotná. Například ji měl kopat do břicha. Svou agresi si na mladé ženě vybíjel většinou v době, kdy byl pod vlivem alkoholu nebo pod vlivem pervitinu,“ dodala mluvčí.

Kruté činy navíc sledovaly dvě děti. Žena podle policistů ze strachu nikdy nevyhledala lékařskou činnost. Obviněný navíc své družce nepovoloval vycházet z domu, přikazoval jí vařit a uklízet. Násilníkovi nyní za týrání a nebezpečné vyhrožování hrozí až osm let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám