Hlavní obsah

Těhotná 15letá matka utekla i s dítětem, hledá ji policie

Policie hledá 15letou těhotnou dívku - svěřenkyni ústavu v Moravském Krumlově, která utekla i se svým šestiměsíčním dítětem od babičky, k níž přijela do Prahy na propustku. Vyšetřovatelé pracují i s verzí, že se dívka může zdržovat u svého 17letého přítele, který je rovněž v celostátním pátrání.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Patnáctiletá dívka je svěřenkyní výchovného ústavu v Moravském Krumlově. V pátek 27. prosince byla na návštěvě u babičky v Praze 4, kam dostala propustku a měla u ní být až do 5. ledna.

„Pohřešování nahlásila její babička, která policistům sdělila, že když přišla domů, byla její vnučka pryč i se svým dítětem a se všemi svými věcmi,”uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Čtrnáctiletá dívka v Praze spadla z 6. patra, náraz zbrzdilo křoví

Krimi

Místo současného pobytu pohřešované není známé. Podle policie je pravděpodobné, že jela za svým 17letým přítelem, který je taktéž v celostátním pátráním (více zde).

Policie v tiskovém prohlášení popisuje dívku jako 165 centimetrů vysokou, s blonďatými vlasy. Má štíhlou postavu, oválný obličej a zelené oči. Poznávacím znamením může být také černobílý koženkový kočárek.

Reklama

Výběr článků

Načítám