Hlavní obsah

Techno party v Ostravici končí, policie nezasáhla

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVICE

Bez problémů se obešla technoparty v Ostravici na Frýdecko-Místecku, která na soukromém pozemku v bývalém ústavu sociální péče vypukla v sobotu v poledne. V průběhu sobotního večera a noci stoupl počet návštěvníků asi na 4000. „Teď je tu asi tak pět set lidí,“ hlásil v neděli po osmé hodině ráno organizátor akce Lukáš Švanda.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Ilustrační foto

Článek

Švanda uvedl, že hodinu před půlnocí se sešel se zástupci obce i policií. „Dohodli jsme se na pokračování hudební produkce s tím, že asi ve dvě to ztišíme. Nikdo se ale neozval, a tak jsme nakonec nic neztišovali.“

Švanda už před vypuknutím technoparty přislíbil, že po jejím skončení, což je v neděli v poledne, celý areál účastníci uklidí.

Podle Ivana Žurovce, mluvčího frýdecko-místecké policie, nezaznamenaly ani policejní hlídky v souvislosti s technoparty větší komplikace. „Sám jsem byl na místě asi do jedné hodiny v noci a do té doby probíhalo vše bez problémů,“ popsal.

Reklama

Výběr článků

Načítám